de ch-de at-de gb fr es it pl nl se
Prenumerera gratis på vårt nyhetsbrev

DiMaBays nyhetsbrev håller er regelmässigt uppdaterade om vårt nätverk och våra paketbilagor.

Förnamn
Efternamn
Företag
E-mail

Jag har läst informationen gällande dataskydd

 

Skicka

Paketbilagor med DIMABAY fungerar. För företag oavsett storlek.

 

 
What they say:
"Våra kampanjer med DIMABAY var helt till vår belåtenhet och vi kände oss korrekt rådgivna hela tiden. Genomförandet av kampanjerna gick utan problem och nästan utan ansträngning från vår sida."
 

 
What they say:
"Vi kan rekommendera DIMABAY och deras häften. Häftet gav en hög omsättning och övertygande resultat. Kommunikationen och utförandet med DIMABAYs team var utmärkt och okomplicerad."
 

 
What they say:
"DIMABAY är en av våra mest pålitliga partners. Att arbeta med dem är alltid enkel och trevligt. Vi anlitar dem gärna igen för våra flygblad. "
 

 
What they say:
"Vi har samarbetat med DIMABAY i flera år och genomfört ett antal partner- och häfteskampanjer. Vi är mycket nöjda med deras service och prestation i våra kampanjer, och vi ser fram emot att arbeta med dem i framtiden. "
 

 
What they say:
"Genom att samarbeta med DIMABAY lyckades vi få en mängd nya kunder. Utförandet av vår kampanj var enastående. "
 

 
What they say:
"Med DIMABAY vi kunde knyta kontakt med nya kunder regionalt, och genom dem direkt återfinansiera kampanjen med försäljningen."
 

 
What they say:
"DIMABAYs paketbilagor fungerar! Vi testade partner-flygbladen samt häftena, och båda produkterna levererade mycket övertygande resultat. "
 

 
What they say:
"Kommunikationen mellan oss och utförandet av kampanjerna var väldigt enkelt och lätt. Responsen från paketbilagorna var långt över genomsnittet."
 

 
What they say:
"Vi var mycket nöjda med kampanjens professionella utförande och med servicen efter att vi lagt vår order. DIMABAYs häften fungerade så bra för oss att vi kunde återfinansiera kostnaderna direkt."
 
 

Tusentals internationella annonsörer och distributörer har redan gett DIMABAY sitt förtroende

Annonsörer

   

Distributörer