de ch-de at-de gb fr es it pl nl se
Prenumerera gratis på vårt nyhetsbrev

DiMaBays nyhetsbrev håller er regelmässigt uppdaterade om vårt nätverk och våra paketbilagor.

Förnamn
Efternamn
Företag
E-mail

Jag har läst informationen gällande dataskydd

 

Skicka

DIMABAY
NYHETER...

Mässor 2020
Klicka här
Lär känna oss personligen. Vi ser fram emot att prata med dig!

 + Internet World: 01-02 Mars 2016 i München
 + CO-REACH: 29-30 Juni 2016 i Nürnberg
 + dmexco: 14-15 September 2016 i Köln
Mar
24
enjoy_easter.png
Glad påsk
Dec
22
Tack så mycket för 2015
Apr
02
Ostern.jpg
Glad Påsk

Vi önskar er alla en glad påsk.

Dec
22
Picture_christmas_klein.jpg
Christmas is coming...

God Jul och ett Gott Nytt År.

Dec
08
LOTHM_SE.jpg
Layout of the Month

Smartphoto.se - Layout of the Month November

Smartphoto.se är en av Europas ledande fotoproducenter på nätet. De deltar med denna layout i DIMABAYs Julhäfteskampanj 2014, som distribueras genom ett flertal av våra samarbetspartners i Sverige.

 

 

Dec
08
Gesamt.jpg
DiMaBay Events

Även i år fanns det tillfällen att låta sig avbryta det vardagliga kontorslivet och göra någonting tillsammans i en avslappnad atmosfär. 
Eftersom det nu inte längre är möjligt att organisera en barbecue-grillning på terrassen på grund av det frostiga vädret (dock var somliga fortfarande optimister till förslaget), blev det slutligen att vi hyrde en go-kartbana för att testa hur vi på DIMABAY kan köra bil. Det resulterade i en rafflande racetävling med över 30 rundor, som männen lyckades vinna till slut men som bilden visar, har kvinnorna ett stort självförtroende.
En kort tid därpå har några av oss besökt O2 World för att besöka en ishockeymatch med Eisbären Berlin Inledningsvis dominerades matchen av Eisbären, men som senare fick mer problem då motståndarlaget kämpade om ledningen. I slutändan blev det dock Eisbären Berlin som gick segrande ur striden på hemmaplan mot Krefeld Penguine med 4:3. 
Vi vill även tacka James och Max som organiserade eventet. 

 

Nov
07
LOTM_SE.jpg
Layout of the Month

Interflora.se - Layout of the Month October

Interflora AB är Sveriges ledande företag inom blomsterfackhandeln med 750st anslutna butiker och interflora.se.

För att främja och uppmärksamma deras nätbutik, deltog de i DIMABAYs Julhäfteskampanj 2014 som distribueras via våra samarbetspartners över hela Sverige.

Aug
21
DiMaBay Nyheter

DIMABAY presenterar stolt! Vår nya samarbetspartner: Webgains

DIMABAY samarbetar nu med ett av de ledande internationella affiliate-nätverken. Webgains bygger på toppmodern teknologi och är en förstklassig support för annonsörer och affiliater. Som ett internationellt affiliatenätverk uppfyller Webgains alla krav för effektiv affiliate- och onlinemarknadsföring, med sina många tidsparande funktioner, och erbjuder sina kunder en unik säkerhet. På grund av sin position och expertis på plattformar runt om i Europa och USA, kan Webgains ge direkt och snabb tillgång till potentiella nya kunder - på en internationell nivå.

Med Webgains "Voucher Management Tool ©" byggs affiliatenätverk genom att kombinera online och offline media, vilket ger en förbättrad räckvidd. Offline distribution av kupongkoder kan bekvämt spåras med hjälp av detta Webgains-verktyg.  Deras Voucher Management Tool ger full kontroll och utesluter kupongerna som inte är avsedda för affiliate-marknadsföring. Genom deras kampanjkoder placerade på er annons, kan ni enkelt se om kunder har utnyttjat erbjudandet på bilagan, och på så sätt enkelt se effektiviteten av er kampanj.

Mer information om Webgains kan hittas under: www.webgains.de, www.facebook.com/WebgainsDE och www.twitter.com/Webgains