de ch-de at-de gb fr es it pl nl se
Prenumerera gratis på vårt nyhetsbrev

DiMaBays nyhetsbrev håller er regelmässigt uppdaterade om vårt nätverk och våra paketbilagor.

Förnamn
Efternamn
Företag
E-mail

Jag har läst informationen gällande dataskydd

 

Skicka

Stor räckvidd & oslagbara förutsättningar. Häften med DIMABAY.

 

Ert individuella all-inclusive-paket

Häften från DIMABAY är den mest effektiva formen av bilagsreklam och mycket populär bland våra kunder som i första hand satsar på räckvidd. I ett häfte delar ert företag reklamplats med andra attraktiva partners och delar därmed kostnaderna för tryck och distribution.

DIMABAY samordnar alla aspekter av häftet; från början till slut, vi sköter allt! Från att hitta partners som bäst passar ert företag, till trycket, paketerandet och distribution av kampanjen, allt genom vårt nätverk av minutiöst utvalda distributionspartners.

Utöver er sida i häftet, syns även er logga på framsidan av häftet.

Exempel på DIMABAYs häften

Aikme

Becquet

Buecher.de

Delinero

Fressnapf

Hagelshop

Lieferando

Skatedeluxe

Taschenkaufhaus

 

 

Era fördelar med DIMABAYs häften

Konkurrenskraftiga priser
Optimerade och effektiva metoder hos DIMABAY betyder billig bilagsreklam för er. Vi producerar många häfteskampanjer varje månad, vilket resulterar i fördelaktiga prisförhållanden för er.
 
Högsta kvalitet
Vi ser till att alla våra partners och kampanjer håller yttersta kvalitet. Vi skickar gärna ett provhäfte till er för att ni ska kunna försäkra er om kvaliteten
 
Individualitet
Med hjälp av våra särskilda urvalskriterier, kan vi erbjuda skräddarsydda häften för just er målgrupp
 
Internationellt
Marknadsföring i flera europeiska länder från en och samma källa - DIMABAY gör det möjligt
 
Erfarenhet
DIMABAY drar erfarenhet från över 2000 bilagskampanjer över hela Europa
 
Tillförlitlighet
​Förverkligandet av ett häfte är en mycket komplex process, då alla parter måste lämna in sina layouts i tid. DIMABAY är din partner, som ser till att kampanjerna går av stapeln på utsatt tid
 
 

Bra erfarenheter - Internationella häfteskampanjer

DIMABAY är en av Europas ledande agenturer för paketbilagor, med mer än 2000 nationella och internationella kampanjer. Vi har branscherfarenhet och produktkunskap och har nyligen tagit över LEADshare Spanien under 2012, den ledande leverantören för häften i Spanien och Italien.

Vårt team färdigställer framgångsrikt flera häften varje månad på ett antal europeiska marknader. Vi känner till de fallgropar man kan stöta på och kan försäkra er om att alla häfteskampanjer produceras enligt ett strikt schema. Oavsett vad era behov är, kan DIMABAY förse er med en cirkulationsvolym för alla olika målgrupper.