de ch-de at-de gb fr es it pl nl se
Prenumerera gratis på vårt nyhetsbrev

DiMaBays nyhetsbrev håller er regelmässigt uppdaterade om vårt nätverk och våra paketbilagor.

Förnamn
Efternamn
Företag
E-mail

Jag har läst informationen gällande dataskydd

 

Skicka

Det europeiska nätverket för paketbilgor. Så här fungerar DIMABAY.

 
Våra annonsörer skickar sina paketbilagor till oss på DIMABAY. Vi arrangerar sedan cirkulationen av bilagorna genom vårt stora nätverk av distributörer. DIMABAY kan även hjälpa er att skapa och trycka er design.
Genom vår målinriktande marknadsföring, vår kunskap och erfarenhet, identifierar DIMABAY enkelt passande distributörer.
 
Så fort bilagorna anlänt hos distributören placeras de i de utgående försändelserna. Den nätshoppande kunden får inom kort sina varor tillsammans med DIMABAYs bilagor inuti sitt paket.
Kunden kan sedan använda sig av kupongkoden på bilagan, och genom detta har annonsörens lyckats öka sin försäljning och uppmärksamheten på sitt märke.
 

DIMABAY - En kort presentation

DIMABAY är en av Europas ledande agenturer för bilagsmarknadsföring. Vi arbetar för närvarande med mer än 7000 återförsäljare över hela Europa, som skickar mer än 20 miljoner försändelser varje månad. Vår framgång på dessa marknader gör att vi kan erbjuda annonsörer bilagskampanjer med hög täckning till ett lågt pris.

DIMABAY konsulterar sina kunder från det inledande planeringsskedet, och behåller ett nära samarbete med dem under hela kampanjen. Vi hanterar även kampanjen som helhet, och ser efter alla administrativa uppgifter så som tryckeri och logistik.

Bortsett från vårt kontor i Bayreuth har DIMABAY ett internationellt kontor i hjärtat av Berlin. DIMABAY består av en dynamiskt, internationellt och erfaret team.