de ch-de at-de gb fr es it pl nl se
Prenumerera gratis på vårt nyhetsbrev

DiMaBays nyhetsbrev håller er regelmässigt uppdaterade om vårt nätverk och våra paketbilagor.

Förnamn
Efternamn
Företag
E-mail

Jag har läst informationen gällande dataskydd

 

Skicka

Era kunder, er agentur och DIMABAY. En formel för framgång.

 

Attraktiva ersättningsmodeller för förmedlandet av annonsörer

Genom ett samarbete med DIMABAY erhåller ni som agentur inte bara provisioner för ert arbete, utan drar även nytta av låga priser. På så sätt kan ni erbjuda era kunder våra tjänster till förmånliga priser. Vi tillhandahåller en genomgående service i verkställandet av era bilagskampanjer, och använder vårt nätverk av mer än 4000 internationellt erkända distributörer till er fördel.

 

Era fördelar med DIMABAY

Internationellt
Marknadsföring i flera europeiska länder från en och samma källa - DIMABAY gör det möjligt
 
Service partner fullt ut
DIMABAY erbjuder en komplett service för era paketbilagor - expertrådgivning, skapandet av en träffsäker kampanj och genomgående kampanjmanagement; från idé till utvärdering.
 
Erfarenhet
DIMABAY drar erfarenhet från över 2000 bilagskampanjer över hela Europa
 
Win-Win
Som vår agentur erbjuder DIMABAY er attraktiva provisionsmodeller
Målgruppsanpassning & marknadsgenomslag
DIMABAY samarbetar med flera ledande webbshoppar runt om i Europa, och kan erbjuda er ett stort urval av över 7000 partners
Obegränsat med valmöjligheter
DIMABAY tillhandahåller ett stort kreativt omfång av olika paketbilagsprodukter för era kunder; vanliga flygblad, broschyrer, kuponghäfteskataloger och produktprover
 

DIMABAYs industrierfarenhet

DIMABAY samarbetar sedan länge med flera globala agenturer som är mer är nöjda med DIMABAYs smidiga och framgångsrika kampanjer. När vi säger "service partner fullt ut" menar vi det också - vi erbjuder er expertråd och en okomplicerad hantering; internationellt från en enda källa. Med erfarenhet samlad från över 2000 framgångsrika kampanjer och tillsammans med ett dynamiskt, internationellt team, glädjer vi oss över att kunna hjälpa till att maximera era kampanjers framgång. Tveka inte att kontakta oss om ni önskar mer information, vi hjälper gärna till.